Fabrikkutsalget

På Lyngdal Byggeforretning - Montér Lyngdal - har vi et såkalt "fabrikkutsalg".

Vi har avtale om rettighetene på å holde fabrikkutsalg for to lokale hjørnesteinsbedrifter, nemlig Alloc og Fibo-Tresbo.

Fabrikkutsalget selger såkalt ”feilvare” for de to fabrikkene – men det dreier seg kun om skjønnhetsfeil, og mindre fysiske feil på disse produktene. Eksempelvis kan det være et par millimeter mønsterforskyvning som nesten ikke syns. Feilvare betyr absolutt ikke at produktene har noen
reduksjoner i bruk eller bruksområder, det er kun fordi fabrikkene er svært nøye på at førsteklasse virkelig skal være førsteklasse.


Produktene fra Fibo-Tresbo og Alloc danner et bredt sortiment og tilbyr noe for enhver smak.

baderomsplater er det mer enn 30 ulike design å velge mellom, mens det på gulv er omtrent 25-30. Begge varegrupper varierer litt med hva som kommer inn, hva som har vært i produksjon på det tidspunktet, og hvor mye feilvare det er.

Vårt fabrikkutsalg har også enkelte partier med 1. sortering, men dette har blitt redusert noe på grunn av den store etterspørselen etter de andre produktene.

Montering av laminatgolv og veggplater er enkelt. Ta en titt på veiledningsvideoene til Alloc her.

På badet kan veggplatene monteres også inne i dusjen, bare man sørger for å avslutte med en sokkellist nederst for å unngå at vann trekker opp i plata. Disse platene tåler godt å få en dusj sammen med deg!

 

Ta kontakt med fabrikkutsalget på Montér - Lyngdal Byggeforretning hvis du lurer på om dette er noe for deg, eller har spørsmål om kapping og montering.